logo
Bel ons voor een afspraak
0299-640401

Big Move, springplank naar gezondheid!

“Ik kan veel meer dan ik dacht, de groep helpt me als ik iets moeilijk vind”

Big Move: Veel mensen hebben dagelijks te maken met een combinatie van ingrijpende klachten. Denk daarbij aan psychische klachten zoals depressie, angst, somberheid, eenzaamheid in combinatie met suikerziekte, chronische pijn, slapeloosheid, overgewicht en/of hart- en vaatziekten. Hierdoor kunnen ze niet doen wat ze graag zouden willen. Als u dit herkent, dan is het BigMove GGZ-programma iets voor u.

Plezier

In het Big Move-programma kunt u op een plezierige manier uw eigen kracht (her) ontdekken en aan uw gezondheid werken!
Om te beginnen heeft u een intakegesprek met de Big Move-psycholoog om een goed beeld te krijgen van uw klachten. De psycholoog helpt u bij het bepalen van uw persoonlijke (gezondheids)doelen.
Tijdens de behandeling heeft u in totaal 6 persoonlijke gesprekken met de psycholoog.

Bijeenkomsten

Daarnaast komt u gedurende 6 maanden wekelijks in een groep bij elkaar om met de Big Move-begeleiders aan uw doelen te werken. Wat uw klachten ook zijn, bij Big Move kunt u op uw eigen niveau en met plezier bewegen en bezig zijn met uw gezondheid.stempel-big-move
Uw huisarts kijkt van tevoren of Big Move bij u past, en houdt samen met u de voortgang in de gaten.

Resultaat

Mensen die Big Move hebben gedaan zitten beter in hun vel, voelen zich fitter en hebben meer sociale contacten. De begeleiders helpen u om na zes maanden Big Move een vervolgactiviteit te vinden die bij u past. Zo houdt u zelf invloed op uw gezondheid, blijft u onder de mensen, en voelt u zich op alle fronten gewoon beter. Dus: Gun uzelf Big Move!

Vergoeding

Het Big Move GGZ-programma wordt grotendeels vergoed via uw zorgverzekering. Een gedeelte betaalt u zelf via de eigen bijdrage voor de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het kan zijn dat uw zorgverzekeraar hier een speciale regeling voor heeft. Informeer hiernaar bij uw verzekeraar. Kunt u de eigen bijdrage niet betalen? Bespreek dit dan met Big Move. Wij lossen het  samen met u op: dáár gaat het bij Big Move om!

Inschrijven

U schrijft zichzelf in via uw huisarts. Big Move heeft geen wachtlijst. Zodra u een verwijzing heeft van uw huisarts naar BigMove, kunt u contact met ons opnemen en zal het intakegesprek binnen 2 weken worden gepland.