dsc_5412Fysio-/oefentherapie aan huis: als u niet zo mobiel bent

Als u slecht ter been bent of om een andere reden niet naar één van onze onze praktijken kunt komen, biedt Fysiotherapeuten voor Purmerend u de mogelijkheid om therapie aan huis te krijgen. Op deze manier kunnen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Onze therapeuten hebben een ruime vakkennis. Zij kunnen u helpen wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe knie of heup hebt gekregen. Samen met u wordt de beste locatie voor uw behandeling gekozen.

Hoe gaat de therapeut bij u thuis te werk ?

De werkwijze bij u thuis verschilt niet zoveel met die van op de praktijk. Allereerst zal er een intakegesprek plaatsvinden. Aan de hand van uw klachten zal de therapeut een diagnose proberen te stellen. Vaak doet de fysiotherapeut lichamelijk onderzoek. Heeft u bijvoorbeeld pijn aan uw heup of knie? Dan zal de therapeut deze bekijken. De therapeut zal de diagnose met u bespreken en in overleg met u het behandelplan vaststellen. Daarbij zullen afspraken gemaakt worden over de inhoud van de therapie. Ook de behandeldoelen zullen met u besproken worden, gekoppeld aan het aantal behandelingen die daarvoor nodig zullen zijn. In principe komt u dus precies te weten wat er aan de hand is, wat er gedaan zal worden, wat de doelstellingen zijn en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn.

Hoe lang duurt de behandeling ?

De duur van de behandeling is afhankelijk van uw klachten, uw algemene conditie en het zelfherstellend vermogen van uw lichaam.

Fysio-/oefentherapie aan huis aanvragen ?

Als u gebruik wilt maken van therapie aan huis, neemt u dan telefonisch contact op met onze praktijk.