Bewegen is een zegen: de beweeggroep 60 +

Regelmatig bewegen heeft een positieve invloed op de gezondheid en is nog leuk ook. Regelmatig bewegen geeft een verbetering van uithoudingsvermogen en spierkracht. Bewegen versterkt het lichaam en de kans op ziektes neemt af. Bij ouder wordende mensen verzwakken de botten, maar regelmatige lichaamsbeweging kan dit proces afremmen.

Beweeggroep 60 +: Wat gaat gaan we doen?

Na inschrijving wordt er contact met u opgenomen waarbij u gevraagd wordt een korte vragenlijst in te vullen om eventuele risico’s waar mogelijk uit te sluiten. Groepsgewijs gaat u daarna lekker bewegen: op muziek werken aan uw conditie, spierkracht en balans, zowel op apparaten als los in de zaal. Als daar belangstelling voor is kunnen we ook naar buiten. Daarna nemen we nog even de tijd om gezamenlijk een kop thee te drinken.

Wanneer?

Elke vrijdag met uitzondering van de vakanties,

Kosten?

Per maand betaalt u € 37,70

Aanmelden?

U kunt zich aanmelden aan de balie bij Sylvia Volger, managementassistent, Rina Pater, balieassistent, via de mail of bij Alessandro Themen, oefentherapeut.

*NB: personen op deze pagina zijn mogelijk herkenbaar in beeld gebracht. Zij hebben allen daar toestemming voor gegeven.