Kwaliteit

Wat is kwaliteit in de gezondheidszorg? Voor ons houdt kwaliteit in:

Dat wij met u resultaat boeken dus effectieve behandelingen geven.
Dat wij doen wat wij met u afspreken.
Dat wij efficiënt en doelmatig werken, dus bijvoorbeeld niet te veel behandelingen aan u geven waardoor uw Aanvullende Verzekering uitgeput raakt.
Dat wij veilig werken, er mogen geen ongelukken met u gebeuren. Daarom zijn onze manueeltherapeuten bijvoorbeeld zeer terughoudend om u bij nekklachten in de nek te kraken.
Dat wij toegankelijk zijn voor u: u kunt ons makkelijk bereiken, wij hanteren geen wachtlijsten en beginnen in principe op de afgesproken tijd met uw behandeling.
Dat wij u in principe gelijk en op de beste manier behandelen, het moet niet zo zijn dat bijvoorbeeld bij rugklachten de ene therapeut anders handelt dan de andere.

Keurmerk Fysiotherapie

Fysiotherapeuten voor Purmerend is aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.
Wij staan daarmee garant voor de allerhoogste kwaliteitszorg. Daarnaast vinden wij het zeker zo belangrijk om de kwaliteit van het menselijk contact en de aandacht voor de patiënt voorop te stellen.
Wij voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die gesteld worden, maar wij gaan nog een stapje verder. Wij zijn in staat onze zorgverlening constant te verbeteren. En dat merkt u als patiënt. Onze praktijken zijn goed bereikbaar, hebben ruime openingstijden en een korte wachttijd. Wij streven ernaar om te innoveren op het gebied van fysiotherapie, zodat we onze patiënten de beste zorg kunnen bieden

kwaliteit-gezondheidszorg