Kwaliteit

Wat is kwaliteit in de gezondheidszorg? Voor ons houdt kwaliteit in:

Dat wij met u resultaat boeken dus effectieve behandelingen geven.
Dat wij doen wat wij met u afspreken.
Dat wij efficiënt en doelmatig werken, dus bijvoorbeeld niet te veel behandelingen aan u geven waardoor uw Aanvullende Verzekering uitgeput raakt.
Dat wij veilig werken, er mogen geen ongelukken met u gebeuren. Daarom zijn onze manueeltherapeuten bijvoorbeeld zeer terughoudend om u bij nekklachten in de nek te kraken.
Dat wij toegankelijk zijn voor u: u kunt ons makkelijk bereiken, wij hanteren geen wachtlijsten en beginnen in principe op de afgesproken tijd met uw behandeling.
Dat wij u in principe gelijk en op de beste manier behandelen, het moet niet zo zijn dat bijvoorbeeld bij rugklachten de ene therapeut anders handelt dan de andere.

Pluspraktijk Fysiotherapie

Fysiotherapeuten voor Purmerend is pluspraktijk bij de zorgverzekeraars ZK Achmea, CZ, Menzis en de Friesland.pluspraktijk
Wij staan daarmee garant voor de allerhoogste kwaliteitszorg. Daarnaast vinden wij het zeker zo belangrijk om de kwaliteit van het menselijk contact en de aandacht voor de patiënt voorop te stellen.
Pluspraktijken voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die gesteld worden, maar deze praktijken gaan nog een stapje verder. Wij zijn in staat onze zorgverlening constant te verbeteren. En dat merkt u als patiënt. Onze praktijken zijn goed bereikbaar, hebben ruime openingstijden en een korte wachttijd. Wij streven ernaar om te innoveren op het gebied van fysiotherapie, zodat we onze patiënten de beste zorg kunnen bieden

Wat is een Pluspraktijk ?

Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma’s bijvoorbeeld, of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Zo kan elke Pluspraktijk eenvoudig met andere praktijken vergeleken worden. Bij de kwaliteitseisen gaat het bijvoorbeeld om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van uw klachten en het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Andere voordelen van een Pluspraktijk zijn de bereikbaarheid, de openingstijden en de wachttijd.

kwaliteit-gezondheidszorg