Marjette Duinker is opgeleid als fysiotherapeut (1984) en psychosomatisch fysiotherapeut (1999). Tevens is zij geschoold in de bekkenfysiotherapie. Sinds 1984 werkt Marjette in verschillende fysiotherapiepraktijken, op Texel, in Zwitserland, in Amsterdam, in Heemstede, in Beverwijk en in Hoorn. Sinds 2009 werkt ze met groot plezier in het Paramedisch Centrum Landauer bij Fysiotherapeuten voor Purmerend. Zowel in de praktijk als aan huis.
“Als psychosomatisch fysiotherapeut begeleid ik u graag in analyse, advies en behandeling wanneer u spannings- of stressklachten ervaart. Ik werk volgens het biopsychosociaal model. Dit houdt in dat zowel lichamelijke, als psychologische, als sociale aspecten bij de behandeling worden betrokken”.
“Naast, maar ook binnen mijn werkzaamheden als psychosomatisch fysiotherapeut heb ik veel aandacht voor het bekken en de bekkenbodem. Het niet goed functioneren van de bekkenbodemspieren kan leiden tot verschillende klachten op het gebied van plassen, ontlasten en vrijen. Ook zie en behandel ik graag zwangere vrouwen met bekkenpijn en/of bekkeninstabiliteit”.
Marjette volgt ieder jaar na- en bijscholingscursussen binnen haar vakgebied.
Registraties: – KNGF kwaliteitsregister – NFP register