Expertisecentrum Wijk- en Ouderenzorg Purmerend

In 2016 openden wij de deuren van ons Expertisecentrum Wijk- en Ouderenzorg Purmerend in de wijk Wheermolen. Een vernieuwend centrum waar (fysio)therapeuten nauw samenwerken om u écht te helpen. Zoals de naam wellicht al zegt, zijn wij er voor iedereen in de wijk, dus voor jongeren en ouderen. Het belangrijkste doel van ons Expertisecentrum is: u zo spoedig mogelijk op een veilige manier te laten herstellen.

Onze praktijk is er voor iedereen in de wijk. Een wijk die ook veel oudere bewoners telt. De therapeuten werken volgens de expertise die jarenlang in het Paramedischcentrum Landauer, in de wijk De Purmer is opgebouwd. U bent zeker in goede handen! Wij gaan in het Expertisecentrum een stap verder, met geriatriefysiotherapeuten. Een moeilijke naam voor therapeuten die speciaal opgeleid zijn in het geven van optimale zorg aan ouderen met meerdere aandoeningen. Daarnaast overleggen zij intensief met huisartsen en anderen die betrokken zijn bij de zorg rond (kwetsbare) ouderen. Met de juiste therapie en training helpen wij u een stapje verder.

Het Expertisecentrum is er voor de gehele wijk, iedereen is welkom! Denk ook aan fysiotherapie bij overbelasting of na een operatie en voor houdingstherapie.

Fysiotherapie aan huis

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk te komen kunnen onze therapeuten ook bij u aan huis komen voor fysiotherapie.

U heeft geen verwijsbrief nodig

Voor het maken van een afspraak voor één van onze therapieën kunt u direct contact opnemen met onze praktijk. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Voor fysiotherapie aan huis heeft u echter wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Samenwerking

Fysiotherapeuten voor Purmerend stelt hoge eisen op het gebied van deskundigheid, doelmatigheid en vriendelijkheid aan het eigen team, maar ook aan de therapeuten met wie wij samenwerken. Wij werken samen met podoloog Marian van Zwieten en ergotherapeut Gerda Burgess. Zij werken vanuit het Expertisecentrum.

Adres: Expertisecentrum Wijk- en Ouderenzorg Purmerend, Kennedyplein 20-22, 1443 EC  Purmerend
Telefoon: 0299 – 231143
Fax: 0299-461537
Mail: therapie@ftvp.nl