Paramedischcentrum Landauer

De hoofdvestiging van Fysiotherapeuten voor Purmerend is het Paramedischcentrum Landauer in het Gezondheidscentrum Landauer in de Landauerstraat in de Purmer Noord. Hier verzorgen wij al sinds 1987 met toewijding en inzet fysiotherapie voor de bewoners van de Purmer Noord, de Purmer Zuid en omstreken. Onze samenwerking met huisartsen en andere zorgaanbieders in het gezondheidscentrum is hecht. In het Paramedischcentrum vindt u gespecialiseerde therapeuten op het gebied van manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, oefentherapie Mensendieck, dry needling, sportfysiotherapie, geriatriefysiotherapie, beweeggroepen , ouderenzorg en algemene fysiotherapie.

Vanaf het moment dat u onze praktijk binnenstapt zult u zich welkom en begrepen voelen. Wij gaan samen met u er voor zorgen dat u herstelt en zullen u begeleiden bij al uw vragen en onzekerheden. U kunt met ons uw lichamelijke klacht(en) bespreken, waarna wij samen met u een persoonlijk behandelplan maken. Dit alles in de bemoedigende en vriendelijke omgeving van het Paramedischcentrum. Wij controleren ook voor u of u voldoende verzekerd bent.

Fysiotherapie aan huis

Wanneer de omstandigheden het niet toelaten om naar de praktijk te komen kunnen onze therapeuten ook bij u aan huis komen voor fysiotherapie.

U heeft geen verwijsbrief nodig

Voor het maken van een afspraak voor één van onze therapieën kunt u direct contact opnemen met onze praktijk. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Voor fysiotherapie aan huis heeft u echter wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

Ruime openingstijden

Wij begrijpen dat het voor u belangrijk is om een afspraak te plannen op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Daarom hanteren wij ruime openingstijden. Ook op maandagavond en donderdagavond staan onze therapeuten voor u klaar.

Adres: Landauerstraat 200, 1445 PX  Purmerend
Telefoon: 0299 – 64 04 01
Fax: 0299-461537
Mail: therapie@ftvp.nl