Sportfysiotherapie Purmerend

Heeft u een sportblessure? Bent u sporter en heeft u een sportgerelateerde (zorg)vraag? Wilt u, na een lange periode van niet-sporten, weer gaan bewegen? Wilt u meer gaan bewegen, maar ervaart u een beperking door uw (chronische) aandoening? Heeft u pijnklachten door overbelasting? Dan bent u in onze praktijk Sportfysiotherapie Purmerend aan het juiste adres!!! Onze therapeuten verbinden hun praktische kennis en ervaring met de nieuwste wetenschappelijke inzichten op het gebied van training. U herstelt eerder en kunt eerder uw sport hervatten. Daarnaast kunt u in onze praktijk terecht voor manuele therapie, dry needling, Mulligan mobilisaties, tapen en alle andere specialisaties die wij al jaren met succes aanbieden in onze andere praktijken. Onze voornaamste zorg is dat wij u zo spoedig mogelijk van uw klachten afhelpen en u helpen om een actieve levensstijl te behouden. Vanaf het moment dat u onze praktijk binnenstapt zult u zich welkom en begrepen voelen. Wij bieden u begeleiding op maat en gaan samen met u er voor zorgen dat u herstelt en zullen u begeleiden bij al uw vragen en onzekerheden. Wij controleren ook voor u of u voldoende verzekerd bent.

Sporten en naar de fysiotherapeut

Doordat onze praktijk zich bevindt het sportcentrum Wellness Profi Center combineert u het bezoek aan onze fysiotherapeuten makkelijk met sporten. Via ons kunt u 10 % korting krijgen op uw abonnement van de sportschool. Deze sportschool staat in Purmerend en omstreken bekend als de meest veelzijdige en deskundige sportschool. Sportfysiotherapie Purmerend heeft op de tweede verdieping van het sportcentrum twee behandelkamers.privacyreglement, sportfysiotherapie

U heeft geen verwijsbrief nodig

Voor het maken van een afspraak voor één van onze therapieën kunt u direct contact opnemen met onze praktijk. U heeft geen verwijzing nodig van uw huisarts of specialist. Voor fysiotherapie aan huis heeft u echter wel een verwijzing nodig van uw huisarts of specialist.

 

Adres: Flevostraat 255, 1442 PX Purmerend
Telefoon: 0299 – 31 63 96
Fax: 0299-461537
Mail: therapie@ftvp.nl