Coronavirus

Het coronavirus zorgt natuurlijk ook bij ons voor grote problemen en uitdagingen. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de KNGF op de voet. Ook hebben we uitgebreide hygiënische maatregelen getroffen, na elk bezoek wordt de behandelbank bijvoorbeeld met zeep gereinigd.
Voor wie dat wil hebben we de mogelijkheid voor een videoconsult of beeldbellen.
In onze hoofdvestiging in het Gezondheidscentrum Landauer sluiten wij de benedenverdieping. Dit omdat wij de wachtkamer delen met de huisartsen waardoor onze gezonde patiënten in contact kunnen komen met zieke mensen. Dat willen wij vermijden en wij rekenen op uw begrip.
Alle behandelingen (met vooralsnog als uitzondering die van de psychosomatische fysiotherapeut want deze vinden plaats op de bovenverdieping) zetten we over naar onze locaties op het Kennedyplein en in de Flevostraat. U wordt daarover door uw therapeut geïnformeerd.
Ook onze vestiging in de Graanstraat hebben wij gesloten.

Huisartsen willen graag ontlast worden. Voor klachten aan het bewegingsapparaat kunt u altijd een beroep op ons doen! Ook voor beweegprogramma’s tijdens thuiswerk of door gedwongen inactiviteit kunt u altijd een beroep op ons doen.

Laten we met elkaar goed voor iedereen zorgen, hou moed en blijf gezond!

Leave a reply