logo
Bel ons voor een afspraak
0299-640401
  • 06 SEP 18
  • 0

  Fitstroke kanjers na CVA – Fysiotherapie Graanstraat

  De 2 Kanjers Esther en Jan hebben zich met veel enthousiasme ingeschreven voor de rollatorloop in het Olympisch stadion op 5-9-18. Esther en Jan zijn deelnemers van het Fitstroke 1 programma. Wekelijks trainen Esther en Jan zich suf om na hun CVA de functionaliteit in het dagelijks leven en daarbij het lopen te verbeteren. Dit gebeurd op onze locatie op de Graanstraat in de Purmer.
  Esther heeft de rollatorloop helemaal uitgelopen, een topprestatie! Jan mocht echter de loop niet meer starten in verband met de veiligheid, er was onweer en zware regen op komst. Zoals je kan zien was het een natte boel. We hopen dat het volgend jaar beter weer is en dat er dan mogelijk nog meer mensen van de fitstroke groep mee kunnen doen. Een mooi doel om te stellen voor volgend jaar. Op naar de volgende editie.

  Bent u of kent u iemand die een CVA doorgemaakt heeft en die zich wilt inschrijven voor de Fitstroke groepen of wilt u meer informatie over neurorevalidatie. Neem dan contact op met onze praktijk of met uw huisarts.

  Leave a reply →