logo
Bel ons voor een afspraak
0299-640401
  • 27 APR 17
  • 0
  Waterlandswelzijn

  Waterlandswelzijn

  Fysiotherapeuten voor Purmerend gaat een samenwerkingsverband aan met Waterlandswelzijn. Waterlandswelzijn is een zorgvorm, die zich richt op dagactiviteiten en (individuele) begeleiding voor volwassen en ouderen met een beperking. Waterlandswelzijn is voornamelijk gespecialiseerd in de doelgroepen dementie, psychiatrie en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

  Naast vestigingen in Monnickendam, Volendam, Purmerend en Assendelft gaat Waterlandswelzijn nu ook in haar nieuwe locatie in de Graanstraat in de Purmer Noord in een persoonlijke, kleinschalige en uitdagende, comfortabele omgeving activiteiten aanbieden die  passen bij de wensen en mogelijkheden van de doelgroep.

  Fysiotherapeuten voor Purmerend en Waterlandswelzijn hebben veel overeenkomsten. Wij proberen beide de best mogelijke zorg te bieden, zijn beide open en transparant en beschikken beide over gespecialiseerde medewerkers die in staat zijn de zorg voor de doelgroepen dementie, psychiatrie en niet aangeboren hersenletsel  op een hoger niveau te brengen.

  Waterlandswelzijn is werkzaam vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning in de gemeenten in de regio Zaanstreek/Waterland, Purmerend, Edam-Volendam en Amsterdam. Daarnaast biedt Waterlandswelzijn zorg in de regio Zaanstreek/Waterland die door  zorgverzekeraars vergoed wordt.

  Fysiotherapeuten voor Purmerend zal een praktijk vestigen op de locatie Graanstraat. Daar zullen wij behalve aan de genoemde doelgroepen ook aan de buurt de zorg gaan bieden waar Fysiotherapeuten voor Purmerend voor staat: wij zijn er op gericht om goed naar u te luisteren en willen  samen met u zorgen voor herstel van uw lichamelijke klachten en u graag helpen om een actieve levensstijl  te verkrijgen of te behouden.  Gezien de ruimte die wij in de oude school in de Graanstraat gaan krijgen zijn wij beter in staat bewegingsvormen aan te bieden aan bijvoorbeeld geriatriepatiënten en neurorevalidatie patiënten. Denkbaar is dat wij ook de BigMove groepen in onze nieuwe vestiging gaan ontvangen.

  Door deze stap te nemen blijven wij trouw aan onze visie en missie:  wijkgebonden zorg afgestemd op de zorgbehoefte van de mensen om ons heen, ons handelen is activerend en gericht op het functioneren en de gezondheid van mensen en wij  werken met duidelijke zorgplannen, veelal ‘evidence based’ en gericht op ‘best care’. Dit alles past bij ons motto:  “vernieuwend in beweging”!

  Leave a reply →